Öckerö vävstuga Välkommen

Vill du bli medlem i Öckerö vävstuga?
Solvning 1

Föreningen Öckerö Hemslöjdsrote erbjuder dig som medlem att ta del av de aktiviteter och utbud som vi har möjlighet att tillhandahålla. Föreningen håller till i Föreningsgårdens lokaler på Öckerö vid Ekelundsvägen (gamla ålderdomshemmet).

Vi välkomnar såväl nybörjare, som vi hjälper och vägleder, som veteraner inom vävkonsten, vars kunskap och erfarenhet vi gärna tar del av.

Till vårt förfogande har vi det som behövs för att väva – 10 kompletta vävstolar i varierande storlekar, varpa, skedar mm. I dessa vävstolar har vi till exempel satt upp breda trasmattor, smala trasmattor, stora linnedukar, bordslöpare, traslöpare, plädar, kökshanddukar mm.

Allt deltagande i vår verksamhet förutsätter att du blir medlem i föreningen till en årskostnad om 100 kronor. Tag kontakt med någon av oss eller sätt in pengarna på BG 683-1473.

Obs! Glöm inte att sätta ut namn och adress.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_acd
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_ac4

Den verksamhet vi bedriver kan ses som en ambition för att bevara vårt textila kulturarv. Därför tar vi tacksamt emot din avgift även om du inte har för avsikt att delta i våra aktiviteter utan endast vill bidraga till bevarande av vävkonsten som kulturarv.

Välkommen att bli medlem i Öckerö Hemslöjdsrote!

Kontakt

Myrna Jacobsson

Tel: 0703-106155
Mail: matts.elvis@hotmail.com

Yvonne Martinsson

Tel: 0705-739048

Mail: ymartinsson@gmail.com